Las Vegas Strip Clubs
Strip Clubs, tips & informatie

Las Vegas Strip Clubs

Vind jij het leuk om tijdens jouw vakantie een avondje naar een strip club? Dan ben je daarvoor in Las Vegas ook aan het juiste adres. Aan de Strip – dit is de belangrijkste straat van Las Vegas – vind je meerdere van dergelijke clubs. Ook in de wijken rondom The Strip vind je vrij veel strip clubs. Wij hebben de leukste Las Vegas Strip clubs alvast voor je op een rijtje gezet.

Sapphire

De grootste strip club ter wereld; dat is de manier waarop Sapphire omschreven kan worden. Als je één stap in deze strip club zet, weet je niet waar je moet omkijken. Overal om je heen gebeuren wel dingen of zie je schaars geklede vrouwen rondlopen. Ook worden op het grote podium allerlei shows weggegeven door de meest mooie vrouwen. Dit alles speelt zich in een immens grote zaal af; een unieke beleving.

Spearmint Rhino

Wil jij naar de beste strip club van Las Vegas gaan? Dan kom je al snel bij Spearmint Rhino uit. Deze strip club wordt op meerdere vergelijkingswebsites als beste strip club aangewezen; iets wat niet geheel zonder reden. Nee, deze club is gezellig, is leuk aangekleed en staat vol met bloedmooie vrouwen. In en rondom Las Vegas staat deze club overigens ook te boek als ‘Rhinoes’ en als ‘The Spearmint’. Absoluut een aanrader in ieder geval.

Score's

Geef jij de voorkeur aan een kleinere strip club? Dan is Score’s de beste keuze voor je. Dit is een vrij kleine en compacte strip club, waardoor de sfeer een stuk gemoedelijker is. Ook in deze club kom je in ieder geval niks tekort; de meest mooie vrouwen lopen om je heen en geven shows weg. Tevens kun je een speciale VIP tafel boeken; vanaf deze tafel heb je perfect uitzicht over de palen en de vrouwen die aan de palen hangen.

Populaire vakantie aanbieders
1. TUI
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
Prijsvrij
3. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5
Vakanties naar Las Vegas
TUI

Op dit moment zijn er 11 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 27 vakanties beschikbaar.
8,9
4.3/5
Corendon
Op dit moment zijn er 111 vakanties beschikbaar.
8,7
4.5/5
Suntip

Op dit moment zijn er 11 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
9,2
4.5/5
TUI
Op dit moment zijn er 94 vakanties beschikbaar.
9,4
4.8/5