Rondreizen door Amerika? Bekijk onze tips!

1. Las Vegas

Aan de westkant van Amerika zijn veel mooie en grote steden die op veel mensen hun lijstje staan. Eén daarvan is natuurlijk Las Vegas, onze favoriet. De stad die bekendstaat om de casino’s en de theaters. Als je aan het rondreizen bent doe je dat vaak in een auto. Wat handig is, is dat je je bagage, dus je reistas groot, je koffer of andere grote tas veilig houdt en niet te lang mee op straat rondloopt. Daarvoor in plaats kan je simpele, minder grote tassen beter gebruiken zoals een rugtas of een paar rieten tasjes. Hier nog een klein lijstje met hotspots of hotels in Las Vegas:

 1. Caesars Palace
 2. Circus Circus
 3. Bellagio
 4. Excalibur
 5. The Mirage
 6. The Venetian
 7. The strip
 8. Downtown Loop
 9. The mob museum
 10. Fremont street experience

2. Los Angeles

Nog een grote stad die veel aandacht trekt van de toeristen is Los Angeles, ook wel bekend als LA. Een stad waar veel bekende mensen wonen en veel mensen heen verhuizen om de wereld te ontdekken en eventueel beroemd te worden. Een stad die veel kansen biedt als je in de juiste hoek zoekt. Veel mooie of bijzondere plekken om te bekijken. Daarom hier een lijstje:

 1. Patages theater
 2. The Getty center
 3. Sunset Boulevard
 4. Fashion district
 5. Hollywood
 6. Paramount Studios
 7. Venice beach
 8. Malibu beach
 9. LA Country museum of art
 10. Rodeo drive
 11. Santa Monica’s pier

3. Natuurmonumenten

Er zijn in het westen van Amerika veel natuurparken en plekken die ook echt niet kunnen ontbreken tijdens je reis in Amerika. Er zijn zelf nog wel meer natuur hotspots dan dat er steden zijn. Van meren tot mooie rotsgebieden tot hele bergen. Je hebt zoveel te bekijken. Hier een lijst met een aantal van de grote en bekende natuurmonumenten:

 1. Grand Canyon national park
 2. Yosemite national park
 3. Yellowstone national park
 4. Zion national park
 5. Lake Tahoe
 6. Havasupai falls
 7. Half Dome
 8. Bryce Canyon
 9. Sequoia national park

4. Meer locaties

Er zijn natuurlijk nog veel en veel meer locaties die het waard zijn om te bezoeken. Het is vooral ook belangrijk dat je zelf kijkt waar je graag heen wilt en onderzoek doet naar plekken die jij heel graag wilt zien. Zo maak je jouw vakantie helemaal af.. Amerika is een groot land waardoor je echt niet alles in één keer kan bekijken dus neem vooral de tijd maar hier nog wat extra inspiratie:

 1. San Francisco
 2. Seattle
 3. Portland
 4. Downtown Phoenix
 5. Palm Springs
 6. San Diego
 7. Denver
 8. Salt Lake City
 9. Rocky mountains
 10. Death Valley
 11. Lake Mead
 12. Cannon Beach

Genoeg leuke plekken om te bezoeken! Wil je meer informatie over bijvoorbeeld Las Vegas? Kijk dan eens rond op onze website.