Pawn Star Las Vegas

Pawn Star, tips & informatie

Pawn Shop Las Vegas

Heb je wel eens op televisie naar een televisieserie uit Las Vegas gekeken? Dan is de kans groot dat dit de serie Pawn Stars is. In deze serie wordt de familie gevolgd die het handelshuis Gold & Silver Pawn Shop runnen. In deze shop worden de meest gekke (en ook gangbare) producten gekocht en verkocht. Met de reallife serie Pawn Shop Las Vegas kun je genieten van het leven in deze unieke winkel. Zo is het bijvoorbeeld uniek dat deze winkel echt 24 uur per dag geopend is.

Als je in Las Vegas bent, is het leuk om even een kijkje bij deze winkel te nemen. Het is echter de vraag of je ook ín de winkel kunt komen. Op het moment dat er TV opnames gemaakt worden, mogen namelijk maar een beperkt aantal mensen de winkel in.

De Gold & Silver Pawn Shop is gevestigd op de 713 S Las Vegas Blvd te Las Vegas. Vanaf bijvoorbeeld het Bellagio Hotel & Casino is dit 5,2 mijl; dat is iets meer dan 8 kilometer. Als je een huurauto hebt, kun je dus even naar de Pawn Shop in Las Vegas toe rijden. Mogelijk kun je zelfs een kijkje in deze populaire winkel nemen.

Pawn Stars in Las Vegas

De Pawn Stars winkel in Las Vegas is utigegroeid tot één van de populariste winkels vna heel Amerika. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de televisieserie, waarin de werknemers van deze winkel gevolgd worden. In de winkel gebeuren altijd wel bijzondere dingen, komen bijzondere klanten langs of maken werknemers opvallende fouten. Eigenlijk elke aflevering van Pawn Stars is wel het kijken waard. De best bekeken aflevering werd door ruim 7 miljoen Amerikanen bekeken!

Populaire vakantie aanbieders
1. TUI
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
Prijsvrij
3. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5
Vakanties naar Las Vegas
TUI

Op dit moment zijn er 11 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 27 vakanties beschikbaar.
8,9
4.3/5
Corendon
Op dit moment zijn er 111 vakanties beschikbaar.
8,7
4.5/5
Suntip

Op dit moment zijn er 11 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
9,2
4.5/5
TUI
Op dit moment zijn er 94 vakanties beschikbaar.
9,4
4.8/5