De leukste activiteiten in Las Vegas als je reist met tieners

Las Vegas staat wereldwijd bekend als de stad van entertainment en gokken, maar het heeft ook veel te bieden voor gezinnen met tieners. Terwijl de fonkelende lichten en bruisende energie de stad tot een unieke bestemming maken, zijn er tal van activiteiten die specifiek gericht zijn op het vermaken van tieners.

High Roller

Een must-visit locatie voor gezinnen met tieners is de High Roller, het reuzenrad dat uitsteekt boven de beroemde Las Vegas Strip. Met adembenemende uitzichten op de stad, biedt deze reusachtige attractie een onvergetelijke ervaring. Vooral ’s avonds, wanneer de lichten van de Strip op hun felst schijnen, is het uitzicht vanaf de High Roller adembenemend. Het is een perfecte gelegenheid om samen met tieners te genieten van een panoramisch uitzicht op de stad.

SlotZilla

Voor de avontuurlijke tieners biedt SlotZilla een opwindende zipline-ervaring dwars door Fremont Street. Met twee verschillende ziplines, waaronder een Superman-stijl “Zoomline”, krijgen tieners de kans om op hoge snelheid door de neonverlichte straten te suizen, wat zeker een adrenalinekick zal geven.

Stratosphere Tower

Een bezoek aan de Stratosphere Tower is ook een aanrader. Naast het spectaculaire uitzicht biedt deze toren een reeks spannende attracties, zoals achtbanen en schommels op grote hoogte. Het is de ultieme plek voor tieners die houden van opwinding en avontuur.

Discovery Children’s Museum

Voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in educatieve ervaringen, is het Discovery Children’s Museum een geweldige stop. Met interactieve tentoonstellingen die variëren van wetenschap tot kunst, biedt het museum een boeiende en leerzame ervaring voor tieners. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de hitte van de woestijn en tegelijkertijd plezier te hebben.

Cirque du Soleil

Las Vegas staat niet alleen bekend om zijn spectaculaire shows voor volwassenen, maar er zijn ook veel gezinsvriendelijke shows die tieners zullen aanspreken. Van magische acts tot adembenemende circusoptredens, er is voor elk wat wils. Het Cirque du Soleil heeft bijvoorbeeld verschillende shows die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Vergeet ook niet de talloze themahotels te verkennen, zoals het indrukwekkende Caesars Palace en het avontuurlijke Excalibur Hotel & Casino. Deze hotels bieden niet alleen een unieke sfeer, maar ook winkels, restaurants en entertainmentopties die de nieuwsgierigheid van tieners zullen wekken.

Las Vegas heeft veel te bieden voor gezinnen met tieners. Van opwindende attracties en adembenemende uitzichten tot educatieve ervaringen en geweldige shows, deze stad is veel meer dan alleen gokken. Las Vegas is een plek waar gezinnen herinneringen kunnen creëren die een leven lang meegaan.